۱۳۸۲ بهمن ۴, شنبه

طرز درست كردن املت عيد شكرگزاري

ابتدا سه عدد تخم مرغ تازه را در كاسه‌اي مي‌شكنيم و پوسته‌هاي آن را در ماهيتابه مي‌اندازيم. دو عدد جوراب مستعملي را كه از قبل آماده كرده‌ايم روي تخته گذاشته و كش‌هاي آن را به دقت جدا مي كنيم. بقيه آن را به پوسته‌ها اضافه كرده و با يك ليوان آب گوجه فرنگي به مدت 48 دقيقه مي‌جوشانيم. نمك و فلفل به ميزان دلخواه به آن‌ها افزوده و با يك ليوان شير و روغن زيتون تفت مي‌دهيم. بعد از سي ثانيه املت آماده است.

دقت كنيد كه آنرا فقط روز عيد شكرگزاري ميل كنيد. نوش جان!

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر